Mihai Tudose, aflat în algomerația de pe Autostrada Soarelui: N-ar vrea Cuc să stea în picioare pe A2, ca să-i mulțumească lumea?

Data publicării:
aglomeratie a2

Deputatul Pro România Mihai Tudose a povestit pe Facebook despre traficul, de vineri, de pe Autostrada Soarelui, unde sunt „cozi kilometrice”, pentru a evita șantierul „arheologic”, unde nu lucrează nimeni. Fostul premier l-a invitat pe ministrul Transpoturilor, Răzvan Cuc, și pe directorul CNAIR să stea în acea aglomerație sau „mai bine să se ducă acasă de tot”.

„N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte “harnicul” și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?

P.S. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc.... Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească...
Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă ???”, a scris deputatul Pro România Mihai Tudose, pe Facebook.

Pe Autostrada Soarelui s-a creat un blocaj după un accident produs dimineață la kilometrul 84, accident în care au fost implicate cinci maşini.

Poliția Rutieră recomandă răbdare în general pentru că drumurile se vor aglomera tot mai mult.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri