Militar anchetat pentru furt dintr-un bancomat

Data publicării:
Bancomat banca (poza generica)-Mediafax_Foto-Doru_Nica

Parchetul Militar Iaşi anchetează un militar din Focşani care şi-ar fi însuşit 500 de lei dintr-un bancomat. Tranzaţia fusese operată de o persoană care a crezut initial că ATM-ul nu funcţionează şi a plecat. Militarul a fost găsit după aproximativ două luni de căutări. Poliţia l-a identificat la scurt timp după ce a publicat fotografii cu el din momentul în care a luat banii din bancomat.

Bancomat banca (poza generica)-Mediafax_Foto-Doru_Nica

Bărbatul suspectat că, în luna iulie, a luat 500 de lei dintr-un bancomat din Focşani are 44 de ani şi este plutonier adjutant la UM 01333 din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată ”Unirea Principatelor” din Focşani, au declarat pentru News.ro, surse apropiate anchetei.

Procurorii Parchetului Militar Iaşi îl cercetează pe bărbat pentru furt, dar o anchetă se desfăşoară şi în unitatea militară în care lucrează.

“La nivelul unităţii s-a format o comisie pentru a cerceta situaţia. În funcţie de gravitatea faptelor, se vor lua măsuri disciplinare“, a precizat Vali Roman, purtător de cuvânt al Brigăzii 282 Focşani.

Poliţiştii din Vrancea l-au identificat pe bărbat după ce au publicat fotografii de pe înregistrările făcute de camerele de supraveghere în care se vede cum ridică bani dintr-un bancomat fără să efectueze o tranzacţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri