Militar rănit grav la locul de muncă

Data publicării:
Spitalul Militar Central mic

Un militarul care a suferit arsuri grave în timp ce punea în funcţiune instalaţia de încălzire la Cabana militară de instruire Cheia, judeţul Prahova, a fost internat la Spitalului Militar Central. Tânărul de 31 de ani are arsuri de gradele III şi IV pe aproape toată suprafaţa corpului şi, posibil, arsuri de căi aeriene superioare. Parchetul Militar a deschis un dosar în acest caz, transmite News.ro.

spitalul militar central

„Caporalul clasa a III-a Georgel Guţă, în vârstă de 31 de ani, din cadrul Bazei sprijin logistic Muntenia, angajat al MApN din anul 2009, a suferit un accident în timpul serviciului de pază la Cabana militară de instruire Cheia. Accidentul s-a petrecut în timp ce militarul punea în funcţiune instalaţia de încălzire, procedură care intra în atribuţiile sale de serviciu”, scrie într-un comunicat al MapN.

Tânărul a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Militar central unde medicii au constatat că are arsuri foarte grave pe 90% din corp. Este foarte probabil să aibă arsuri şi pe căile aeriene. Militarul a fost internat, în stare foarte gravă, în secţia ATI.

Conform comunicatului MapN, comandantul Bazei a numit o comisie pentru investigaţii. De asemenea, Parchetul Militar a deschis un dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri