Militarii NATO, în misiune ecologistă în România

Data publicării:
marinari-nato-plantat-copaci

Militarii şi voluntarii au plantat o mie de puieţi lângă o mănăstire din Costineşti. Cel mai harnic a fost amiralul Brad Williamson, comandatul Grupării Navale NATO.

Brad Williamson, comandant Gruparea Navală NATO: Când aţi făcut aşa ceva ultima oară? Asta? De fiecare dată când merg acasă. Adică la fiecare doi ani? A trecut ceva timp de atunci, dar acum trăiesc într-un loc foarte frumos din Virginia, am pământ. Îmi place să lucrez în aer liber.

Adrian Filip, şeful Statului Major al Flotei: Ne-am dezobişnuit cu munca câmpului. Am trecut mai mult pe muncă pe navă, muncă de birou. În primul rând e relaxare.

Pe apă, este mâna dreaptă a comandatului Grupului de Nave NATO. Pe uscat, la Costineşti, Suzanne a devenit cea mai de încredere persoană a şefului Statului Major al Flotei românești, în misiunea plantării de puieţi.

Suzanne Sharp, militar: Este minunat să cunoşti alte culturi, să vezi diferite ţări, să ai ocazia să faci astfel de lucruri, să munceşti alături de alţi oameni şi să îi cunoşti.

Gruparea navală a NATO care este la Constanţa în acest weekend este alcătuită din patru fregate din Canada, Turcia, Italia şi România, un crucişător american şi o navă auxiliară germană.

Citiți și: VIDEO. Un convoi militar american a intrat în România. Șase nave NATO au acostat la malul Mării Negre

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri