Ministrul Carmen Dan: Mi-aş fi dorit să fiu jandarm

Data publicării:
carmn dan FB

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a participat, miercuri, la ședința de evaluare a activității desfășurate în anul 2016 de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

carmn dan FB

 

"Vreau să vină o perioadă liniștită în care să mă așez cu inspectorul general la masă, alături de dumneavoastră, și să vedem ce putem face în privința sediilor, să vedem ce putem face în privința dotării, să vedem ce putem face în școlile în care învață elevii noștri pentru a deveni jandarmi, care nu se bucură de cele mai bune condiții, să vedem ce putem face în privința salarizării care vă nemulțumește pe dumneavoastră și în egală măsură mă nemulțumește și pe mine. Nu vă fac acum promisiuni, ceea ce vă pot promite însă este că în mod clar și determinat veți avea tot sprijinul meu', a spus Carmen Dan.

Ministrul i-a felicitat pe jandarmi pentru modul în care au acționat în misiunile de asigurare a ordinii publice, precum și în cele de sprijin pentru limitarea și înlăturarea efectelor situațiilor de urgență.

"Închei prin a vă felicita pentru activitatea dumneavoastră pentru buna colaborare pe care o aveți cu Poliția Română și cu Poliția de Frontieră. Eu nu am fost jandarm, dar mi-aș fi dorit să fiu", a adăugat Carmen Dan, citată de Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri