Ministrul Doina Pană explică sintagma premierului "aveai chef de niște inundații"

Data publicării:
ponta cu doina pana in barca fb-1

Ministrul Doina Pană a povestit incidentul petrecut în satul Beiu, judeţul Teleorman, atunci când a vizitat, alături de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, pe jos şi cu barca, una dintre localităţile în care inundaţiile au făcut ravagii.

Întrebată dacă remarca „ţi s-a făcut de inundaţii”, folosită tot de Victor Ponta, a deranjat-o în vreun fel, Doina Pană a răspuns că este obişnuită cu un limbaj mai colorat de pe vremea când preda la un colegiu tehnic şi încerca să facă materia mai atractivă. Ministul Apelor a spus că întrebarea premierului s-ar putea traduce "la câte aveai pe cap, inundaţiile îţi mai lipseau". 

„Premierul are un simţ al umorului dezvoltat, dar, în prezenţa presei, situaţia a luat o altă turnură”, crede ministrul Apelor.

Ministul Apelor a spus că premierul îşi foloseşte umorul şi în şedinţele de Guvern, "în situaţii critice, în situaţii grele, în sensul că avem situaţii mai dificile, cum e benefic şi normal să se întâmple, şi întotdeauna reuşeşte să destindă atmosfera printr-o exprimare mai hazoasă". 

Doina Pană a spus că în vocabularul premierului nu există cuvântul "" şi că nu l-a mai auzit niciodată folosindu-l, nici în şedinţele de Guvern, nici altundeva.

Cât priveşte incidentul cu barca, ministrul a spus că presa nu a relatat corect evenimentul. Doina Pană a povestit că apa era mică la început, însă mai departe se adâncea, avea peste un metru, prin urmare rolul bărcii era justificat.

Mai mult decât atât, cele două bărci, cea în care era premierul şi cea a presei, erau folosite pe post de taxi gratuit pentru sătenii din zonă, care nici nu s-ar fi putut deplasa altfel. 

„Acolo au fost iazuri, ca să ajungi la ei (n.r. în satele inundate) ai nevoie de barcă”, a spus Doina Pană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri