Ministrul Energiei răspunde la atacul lui Victor Ponta

Data actualizării: Data publicării:
victor grigorescu, ministrul energiei_gov.ro

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, răspunde pe Facebook la criticile pe care i le-a adus fostul premier Victor Ponta tot pe rețeaua de socializare. „Ar fi potrivit să fiți mai reținut”, spune Victor Grigorescu.

victor grigorescu, ministrul energiei_gov.ro

După modul în care dumneavoastră și miniștrii dumneavoastră ați gestionat situația la Complexul Energetic Oltenia cred că ar fi mai potrivit să fiți mai reținut, nicidecum să vă gândiți să candidați pe primul loc pe listele electorale ale unui județ care va suferi multă vreme din cauza dumneavoastră. Ați lăsat în urma un dezastru financiar și o companie la limita falimentului. Am reușit să salvăm tot ce se poate salva, în ciuda campaniei permanente de denigrare pe care ați dus-o”, a scris Victor Grigorescu.

Înțeleg că vă doare că am închis nenumărate pușculițe electorale. Dar, spre deosebire de dumneavoastră și miniștrii din guvernul dumneavoastră, cred că miniștrii guvernului Cioloș sunt capabili să își asume ceea ce fac și să răspundă pentru faptele lor”, a adăugat ministrul.

În plus, vreau să vă mulțumesc pentru faptul că mă puneți alături de domnul profesor Mircea Dumitru. Este onorant pentru mine să fiu alăturat acestui intelectual de anvergură, rector al Universității București, instituție cu principii și acțiuni în linia reformei, absolut necesare societății românești. Faptul că acest lucru vine chiar din partea dumneavoastră îmi dovedește că am făcut bine ceea ce am făcut”, a mai scris Victor Grigorescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea sa vine după ce Victor Ponta l-a acuzat că a avut „atâta tupeu să mintă că a obținut 792.000 lei (aproape 200.000 euro) chirie pentru un site care nu funcționează”.

Ministrul Grigorescu își vede liniștit până la capăt de distrugerea sistemului energetic românesc (până importăm tot din alte țări)!”, a mai scris Victor Ponta.

Ministrul Energiei a scris în declarația de avere că a obţinut cel puţin 791.500 lei din cedarea folosinţei, în două rânduri, a unui bun mobil valoros, către un offshore din insulele britanice Turks și Caicos, dar acest bun valoros nu era trecut în nicio rubrică din declaraţiile de avere. Ministrul a precizat miercuri că este vorba despre o platformă online pe care a închiriat-o.

ANI a anunţat că a început o investigaţie asupra declaraţiilor de avere depuse de către Victor Vlad Grigorescu.

Premierul Dacian Cioloș a avut o discuție cu Victor Grigorescu cu privire la anunțul ANI. „Evaluarea declarațiilor de avere ale ministrului Energiei, Victor Grigorescu, de către Agenția Națională de Integritate este un demers firesc, pe care această instituție îl face conform competențelor legale. Rezultatele acestei evaluări vor fi în măsură să clarifice aspectele legate de declarațiile de avere depuse de ministrul Energiei. Premierul speră ca rezultatele ANI să fie făcute public cât mai repede pentru a pune punct îndoielilor și comentariilor”, arată Guvernul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri