O minoră dată dispărută vineri, după ce a plecat la școală și nu a mai revenit, a fost găsită sâmbătă de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
politia icon politisti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat verificări pentru depistarea unei minore de 16 ani, dispărută vineri de pe raza municipiului Lugoj. Oamenii legii au găsit-o sâmbătă și spun că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ACTUALIZARE 15:55 - Minora de 16 ani, din Lugoj, care a fost dată dispărută vineri seara, a fost găsită, sâmbătă, de poliţiştii din localitate. Fata se afla la nişte rude într-o comună din Dolj de unde a fost adusă ulterior la centrul DGASPC. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a informat că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni.


„La data de 4 octombrie, la ora 20,20, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, Majlat Ramona, în vârstă de 16 ani, din Lugoj. Ea ar fi plecat de la şcoală în jurul orei 13:00 fără a se mai întoarce la Centrul de Plasament din Lugoj”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Timiş, remis sâmbătă Agerpres.

Minora are 1,60 m înălţime, păr lung şaten, ochii căprui, faţă rotundă. La data dispariţiei purta o bluză roz, pantaloni negri tip blug şi încălţăminte sport albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri