Mioara Roman a asistat neputincioasă la jefuirea propriei case

Data publicării:
mioara roman oana roman - fb

Fosta soţie a lui Petre Roman, Mioara Roman, a fost jefuită sâmbătă în propria casă, de trei bărbaţi care s-au oferit să repare un burlan de scurgere, iniţial cerând 50 de lei în schimbul lucrării, apoi o sumă mult mai mare, iar în timpul negocierilor au sustras bunuri din locuinţă, relatează News.ro.

„Mama a scăpat vie şi nevătămată (a trăit totuşi o traumă psihică greu de uitat), dar i-au luat tot ce au putut găsi prin casă. Iar ea a asistat neputincioasă la un jaf în propria ei casă cu ea de faţă!”, a scris pe Facebook fiica Mioarei Roman, Oana Roman.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Ulterior, ea a oferit mai multe detalii legate de incident.

„Este în stare de şoc completă, are 77 de ani, are probleme de sănătate. Nu ştiu cum a făcut faţă. Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat. Eu am sunat-o pe la 12.30, aveam un eveniment la un restaurant şi i-am spus că o să se ducă Marius pe la ea. Ea spus că a venit nişte domni de la RAPPS, ca să schimbe un burlan. Apoi mi-am dat seama că e sâmbătă. Nu am ştiut nimic, am sunat la Marius, el nu mi-a spus nimic. Pe la 4 a venit Marius şi Isabela, care mi-a spus de nenea poliţistul. Atunci am aflat. (...) I-au căutat prin casă, i-au cerut bijuterii, i-au luat banii de pensie, după care s-au aşezat la masă şi au început să bea şi să mănânce. Reacţia ei a fost să nu aibă nicio reacţie. Asta a salvat-o. I-au luat şi adidaşii”, a declarat Oana Roman la Antena 3.

Fără a da nume, Poliţia Capitalei a anunţat duminică faptul că în urmă cu o zi „Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de către o femeie că trei bărbaţi necunoscuţi au abordat-o spunându-i că au observat că un burlan de scurgere este stricat şi s-au oferit să i-l repare contra unei sume de 50 de lei".

„Ulterior, după ce au fixat acel burlan, au cerut altă sumă, cu mult mai mare. Persoana nu a fost de acord şi au urmat anumite negocieri. Persoanele au părăsit locuinţa după ce au primit o sumă de bani, dar au sustras şi câteva bunuri”, spun poliţiştii.

Ei relatează că a fost făcută cercetarea la faţa locului şi a fost audiată persoana vătămată.

„În prezent secţia de poliţie efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru identificarea bărbaţilor şi recuperarea prejudiciului”, precizează Poliţia Capitalei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri