Mircea Lucescu este de părere că s-a exagerat în Dosarul Transferurilor

Data publicării:
lucescu-33371

„S-a exagerat. Ne-a pus într-o situaţie destul de delicată pe toţi cei care lucrăm în fotbal, pentru că astăzi m-am dus la antrenament şi unii râdeau şi mă întrebau ce se întâmplă în fotbalul românesc. Nu m-am simţit nici eu bine. Nu trebuia să se ajungă la astfel de situaţii care dau o imagine jalnică fotbalui românesc. Cine a greşit... asta nu se poate cuantifica.

Un jucător a fost propus, cineva a acceptat să fie transferat acolo. S-a exagerat mult. S-a obţinut mult mai mult pe jucătorii români decât meritau ei. Unii dintre ei, 2-3 au fost... În fotbal, sunt foarte multe cheltuieli pe care cei din afară nu le ştiu. Toată lumea crede că se câştigă din fotbal, nu se câştigă din fotbal, în nicio ţară nu se câştigă din fotbal.

Din fotbal se câştigă popularitate, se câştigă imagine, alte lucruri, ca urmare a acestei popularităţi. Nu pot să spun că sunt nevinovaţi, pentru că nu ştiu asta, eu spun că este o exagerare. Era de ajuns o amendă dacă sunt vinovaţi, să întoarcă banii... Nu se poate ajunge la astfel de sancţiuni. Puteau fi suspendaţi”, a spus Lucescu la DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri