FOTO. Misiune contracronometru de salvare a două persoane surprinse de un mal de pământ în județul Timiș

Data actualizării: Data publicării:
Pmpierii salvează doi oameni prinși sub un mal de pîmânt.
Două persoane au rămas prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Foto: ISU Timiș

Misiune contracronometru a echipelor de la ISU Timiș. Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Una dintre victime a fost scoasă în stop cardio-respirator.

UPDATE 20:55 - Prima persoană extrasă de salvatori, aflată în stop cardio-respirator, a fost resuscitată și transportată la spitalul județean, împreună cu cea de a doua victimă.

Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Foto: ISU Timiș
Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Foto: ISU Timiș


Știrea inițială:

Potrivit ISU Timiș, incidentul s-a produs la ora 19:40.

Una dintre victime a fost scoasă în stop cardio-respirator și se aplică manevre de resuscitare. A doua victimă extrasă este conștientă.

 

La fața locului, intervin peste 20 de salvarori, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, o ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensivă mobilă.

În sprijin, la fața locului se află și un echipaj al serviciului județean de ambulanță. La acest moment, una dintre victime a fost extrasă și se efectuază manevrele de resuscitare.

 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri