Mister în dosarul unei soprane din Iași, care se zbate între viaţă şi moarte. Soțul le-a spus anchetatorilor că ar fi căzut pe scări

Data actualizării: Data publicării:
politie facebook

Criminaliștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor în cazul unei soprane din Iași, care a ajuns în stare gravă la spital. Soțul ei le-a spus anchetatorilor că, după ce au consumat alcool împreună, ea ar fi căzut pe scări.

Tragedia s-a întâmplat duminică seara.

Soţul sopranei Maria Macsim Nicoară a povestit procurorului de caz că, duminică seara, el şi soţia lui ar fi consumat alcool. În ultima perioadă, femeia dormea în camera de sus, însă bărbatul mai mereu în living, jos, la parter. Duminică seara, în jurul orei 23, Maria ar fi încercat să coboare scările, însă s-a rostogolit pe trepte, a susținut soţul, scrie Ziarul de Iași.

Rănile însă pot lăsa loc şi unei eventuale agresiuni. Soprana a fost transportată imediat la Spitalul de Neurochirurgie, având traumatisme foarte grave la cap, la coloană, nasul rupt, efectiv distrus.

Medicii au operat-o de urgenţă, starea ei rămânând gravă. 

Tot medicii au fost cei care au sunat la Poliţie, aşa cum cere protocolul în astfel de cazuri în care pot avea suspiciuni.

Poliţiştii criminalişti ieşeni au mers la faţa locului şi au fotografiat scara din interiorul casei, apoi l-au condus pe soţul femeii la Parchet, pentru audieri suplimentare. 

Rudele sopranei, care spun că cei doi soţi nu se înţelegeau şi că ea voia să divorţeze.

Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor, in rem (fără a fi vizată o persoană anume), dosar în care au fost audiaţi soacra femeii, soţul, vecini, dar şi rude apropiate ale celor doi soţi.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri