Misterul morții milionarului Costel Comăna. Autopsia confirmă sinuciderea 

Data publicării:
costel-comana-a-fost-coleg-de-facultate-cu-liviu-dragnea-si-i-proteja-afacerile-ca-paravan-163586-1

În urma autopsiei a reieşit că omul de afaceri s-a sinucis. Anchetatorii spun că acesta a făcut, în ultima perioadă, mai multe drumuri către Costa Rica şi vor să afle acum motivul.

Prietena lui Costel Comăna, care îl însoţea, a fost audiată mai multe ore. Potrivit autorităților din San Jose Costa Rica, în urma autopsiei, s-a determinat că milionarul suferise, anul trecut, o operație pe coloana vertebrală și asta îi provoca probleme de sănătate.

Așa se explică prezența medicamentelor în geamantanul bărbatului. Omul de afaceri calătorea cu o femeie. Aceasta le-a spus autorităților că este prietena lui și că erau în excursie în America de Sud, iar în Costa Rica urmau să stea două zile.

Femeia de 35 de ani este tot din Brașov, unde are o firmă deschisă din 2013. Potrivit autorităților nu există acuzații impotriva ei și este liberă să plece din țară.

Anchetatorii au descoperit că cei doi mai fuseseră două zile în Costa Rica la începutul lunii februarie. În ţară, Costel Comăna era căutat de procurorii anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar în care partenerul său de afaceri, Iorgu Ganea, a fost deja arestat.

Citește și: 

Milionar român,  mort într-un avion în Costa Rica

Costel Comana, de la șef de stație CFR la milionar Top 300

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri