Moarte suspectă în într-un parc din București

Data actualizării: Data publicării:
ior parc

Corpul unei femei a fost scos, astăzi, din lacul parcului IOR, din Bucureşti. Poliţiştii trebuie să afle cum anume a sfârşit femeia? A fost crimă, sinucidere sau accident? Tot ce ştiu, până în acest moment, este că pare să provină dintr-o familie bună. Hainele şi machiajul spun clar că femeia nu era un om al străzii.

În jurul orei 11:00, un bărbat care se plimba prin parcul IOR a observat trupul femeii chiar în această zonă plutind deasupra apei. A sunat la 112 iar câțiva scafandri au venit de îndată și au scos trupul femeii din apă.

Paramedicii care au ajuns în acelaşi timp cu scafandrii au încercat să vadă dacă pot să mai facă ceva pentru femeia care are aproximativ 60 de ani.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov: Din păcate medicul SMURD nu a putut decat să declare decesul victimei.

Tot ce au putut să vadă poliţiştii de la Brigada Omoruri cu ochiul liber este că pe trupul femeii nu sunt urme de violenţă. Toate ipotezele sunt luate la rând. Varianta crimei este verificată de medicii legişti, în timp ce procurorii vor să afle cine este ca să înţeleagă dacă avea cumva motive de sinucidere.

Varianta unui accident nefericit este şi ea luată în calcul. Mai ales că bucureştenii care se plimbă prin parcul IOR cred că malurile lacului sunt periculoase şi ar trebui separate de alei cu garduri de protecţie.

De-a lungul anilor mai mulţi oameni au fost găsiţi înecaţi în apele lacului din parcul IOR. Ultimul chiar luna trecută, când scafandrii au scos din apă trupul unui bărbat în vârstă de 40 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri