Moartea lui Robin Williams, coincidenţă stranie. Într-unul dintre filmele sale a menţionat anul morţii sale

Data publicării:
robin williams pat spital

Coincidenţă stranie în cazul morţii lui Robin Williams. Într-unul din ultimele lui filme, "Cel mai furios om din Brooklyn", actorul a rostit, fără să ştie, anii care vor sta pe piatra sa funerară: 1951-2014. Dincolo de coincidenţa tulburătoare, apropiaţii încearcă să afle motivele sinuciderii. Unii spun că avea probleme cu banii, alţii, că dependenţa de droguri şi alcool l-ar fi împins în braţele morţii. 

Pe piatra mea de mormânt va sta scris: 'Henry Altmann, 1951-2014'. Până acum nu înţelesesem că nu datele sunt cele care contează, ci intervalul scurs între aceste date”, spunea Robin Williams în film. 

Este ultima replică memorabilă rostită de Robin Williams pe marele ecran. O replică în care, ca o ironie a sorţii, actorul rosteşte atât anul naşterii sale, cât şi pe cel al morţii. Scena face parte din filmul „Cel mai furios om din Brooklyn”, lansat în primăvara acestui an, una dintre ultimele producţii în care a jucat marele actor. 

Familia, prietenii şi colegii de platou continuă să îl omagieze pe starul din pelicule precum "Doamna Doubtfire”, „Tăticul nostru trăsnit" şi " Jumanji ". Un tribut emoţionant a fost oferit de Zelda Williams, fiica actorului.

„Tata a fost, este şi va rămâne unul dintre cele mai blânde, generoase şi frumoase suflete pe care le-am cunoscut şi, deşi sunt sigură de prea puţine lucruri acum, unul dintre ele este că nu doar lumea mea, ci lumea întreagă a devenit pentru totdeauna un pic întunecată, mai ştearsă, lipsită de râsete în absenţa lui. Va trebui să ne chinuim de două ori mai mult să încercam să reparăm asta”, a spus Zelda Williams, fiica lui Robin William, citată de washingtonpost.com. 

Robin Williams a fost găsit mort, marţi dimineaţă, în locuinţa sa din California. Potrivit raportului medicului legist, actorul s-a sinucis. Apropiaţii şi presa încearcă acum să afle ce l-a îndemnat să recurgă la un astfel de gest. Unele voci vorbesc despre probleme financaire. Din cele 50 de milioane de dolari pe care le-a câştigat de-a lungul carierei sale, actorul se plângea că a pierdut o mare parte plătind pensii alimentare celor două foste soții. Pentru a face rost de bani, Robin Williams a încercat să își vândă ferma din California şi s-a văzut nevoit să accepte şi roluri de care nu era foarte încântat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri