Sari la conținut

Monica Macovei: Am dubii că e vorba de cadavrul lui Dan Condrea

FOTO: Digi24

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: „Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”, a declarat Monica Macovei la RFI.

În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el - şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta - sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo", a cerut președintele M10.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov. Maşina sa a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent, încât bărbatul a murit pe loc și este greu recognoscibil. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Procurorul General, Augustin Lazăr, a declarat că patronul Hexi Pharma ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi şi că probabil acuzațiile din dosarul Hexi Pharma ar fi fost extinse.