Monica Macovei: Eu sunt coşmarul lui Ponta, Antonescu şi Voiculescu

Data publicării:
23 2003macoveidiscurs-56425

Sunt puternică şi credibilă, cea mai credibilă dintre candidaţi. Cuvântul meu are greutate şi pe plan european. Eu nu mint ca Ponta, nu sunt coruptă ca Năstase, nu urăsc America şi Europa ca Antonescu, nu mă lepăd de Schengen, nu îmi bat joc de justiţie ca Voiculescu. Eu sunt coşmarul lui Ponta, Antonescu şi Voiculescu”, a declarat Monica Macovei, de la tribuna congresului PDL.

Electoratul va fi lângă noi dacă vom avea o viziune privind viitorul României, care să îi mobilizeze şi în care să creadă. Are PDL azi o astfel de viziune? Nu cred”, a susţinut Monica Macovei.

Aceasta a subliniat că PDL trebuie să redevină partidul oamenilor oneşti, care nu fac blaturi, care să îi învingă „pe Antonescu, Ponta şi Voiculescu la un loc”.

Trebuie să fim credibili, convingători şi cinstiţi. Fără opoziţie curajoasă şi la baionetă trădăm mandatul oamenilor. Trebuie să rdevenim marele partid al dreptei, să nu livrăm la bucată. Nu ne aliem cu PNL, topit în stânga socialistă, la braţ cu Voiculescu şi nici cu Antonescu şi camarila lui. Nu vom sta nici lângă PSD, partid condus de un plagiator şi oameni corupţi şi fără principii. Trebuie să stăm pe picioarele noastre. Trebuie să deschidem partidul, să îi atragem pe oamenii cinstiţi”, a spus în discursul său Monica Macovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri