Sari la conținut

Motoare turate la maxim, vedete și multă adrenalină la cea de-a doua ediție a Cupei „La Volan”

Simona Ţăranu (Digi24), Bogdan Socol (Digi Sport), Mihaela Cozmolici (Utv) şi Nono Semen (ProFM) au făcut echipă cu Liviu Teodorescu, Ştefania Bătrînca, Peter Pop și Adriana Rusu. „Emoţiile au fost mari iar probele grele. Nu am condus niciodată legat la ochi, e o premieră. Acum, ca mă pricep, mă gândesc să încerc asta şi în traficul bucureştean”, spune râzând Liviu Teodorescu.

După ce a trecut de cele trei probe de îndemânare, unele cu un grad maxim de dificultate, echipa Utv a demonstrat că este cea mai bună şi a reuşit să urce pe primul loc al podiumului la categoriile feminin (VJ Mihaela), masculin (Peter Pop) și mixt. Poziţia a doua la feminin a fost ocupată de Adriana Rusu iar Ştefania Bătrînca, reporterul Digimatinalului, s-a clasat pe poziţia a treia.

La masculin lupta a fost foarte strânsă, Nono Semen, Dj ProFM, şi-a adjudecat locul 2 iar artistul Liviu Teodorescu poziţia a treia. „A fost un concurs pe cinste, mi-am dorit locul I. Peter însă a fost mai rapid şi mai motivat. La ediţia viitoare vin sigur mai pregătit”, spune amuzat Nono.

Vali Porcişteanu, colaborator al emisiunii „La volan”, a oferit, la final, un premiu special tuturor participanţilor, o cursă de circuit presărată cu drifturi şi acrobaţii. Cum a arătat cea de-a doua ediţie a Cupei „La volan” şi cum s-au descurcat concurenţii, puteţi urmări într-un reportaj exclusiv în ediţia de sâmbătă, 18 iulie, de la ora 10.30, a emisiunii „La volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.