Sari la conținut

Motociclist înjunghiat după ce a oprit pentru a ajuta victimele unui accident. Un tânăr a fost reţinut

 

Accidentul a avut loc duminică seară, în localitatea Sânzieni şi s-a soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea unei fete şi a unei femei.

Atunci, un bărbat de 37 de ani care conducea o motocicletă dinspre Târgu Secuiesc către Miercurea Ciuc a accidentat o fată de 11 ani care traversa neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Motocicleta a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de zidul unui imobil. Ca urmare, motociclistul a murit, iar o femeie de 44 de ani, aflată şi ea pe motocicletă, a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov. De asemenea, fata a fost rănită şi dusă la Spitalul din Sfântu Gheorghe, starea celor două fiind stabilă.

La locul accidentului s-a oprit un bărbat de 28 de ani, tot motociclist, care a încercat să ajute, dar a fost atacat de un grup de persoane.

Surse locale au spus că motociclistul a fost atacat de localnici de etnie romă, care l-au bătut şi l-au înjunghiat, el fiind rănit grav şi internat la Spitalul Judeţean Braşov.

În urma anchetei, poliţiştii din Covasna au audiat patru bărbaţi în legătură cu înjunghierea motociclistului, unul dintre ei fiind ulterior reţinut ca principal suspect.

Ceilalţi trei bărbaţi din localitate care au fost audiaţi sunt şi ei suspecţi în acest caz, dar sunt cercetaţi în libertate.

Miercuri seară, sute de motociclişti din mai multe judeţe ale ţării s-au adunat la Sânzieni, pentru a aprinde o lumânare în memoria colegului lor care a murit în accidentul de duminică.