Mureș. Un copac a căzut peste doi copii, unul dintre ei a murit

Data publicării:
copac rupt de furtuna
O fetiță a murit în județul Mureș, după ce un copac rupt de furtună a căzut peste doi copii și o femeie Foto cu caracter ilustrativ: Guliver/GettyImages

Un copac doborât de vijelie a căzut sâmbătă peste doi copii și o femeie în comuna Lunca Bradului, din județul Mureș, iar una dintre victime, o fetiță de 5 ani, a murit, anunță ISU Mureș. 

Reprezentanții ISU Mureș au găsit trei victime peste care s-a prăbușit un copac, în Lunca Bradului: o femeie de 34 de ani și două fetițe.

Femeia a suferit o fractură la umăr și a fost preluată de ambulanță, iar o fetiță de aproximativ 6 ani are traumatism cranio-cerebral și de șold, fiind preluată conștientă de ambulanța SMURD.

Din păcate, o altă fetiță, în vârstă de aproximativ 5 ani, surprinsă sub copac, a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, iar rănile erau incompatibile cu viața, medicii declarând decesul, relatează Mediafax.

Județul Mureș a fost sub cod portocaliu de vreme rea până la ora 21:30, fiind semnalat vânt puternic, descărcări electrice, grindină și averse.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri