NEAMŢ. Un mort şi 16 răniţi, după ciocnirea unui autoturism de teren cu un microbuz

Data publicării:
smurd-mina

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Viişoara, din comuna Alexandru cel Bun. Şoferul maşinii de teren s-a angajat într-o depăşire riscantă şi s-a izbit frontal cu microbuzul plin de călători. O femeie a murit pe loc.

„Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului care a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu microbuzul de transport persoane. În urma impactului au rezultat 16 răniţi şi decesul unei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspector Bogdan Ghebaur.

Şapte ambulanţe s-au deplasat la faţa locului pentru preluarea răniţilor. Printre aceştia s-a aflat şi o fetiţă de doar 5 ani. Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la Iaşi.

„S-a decis trimiterea unei paciente cu traumă cranio-cerebrală cu pierderea conştienţei şi traumă de coloană. Este o pacientă stabilă şi sperăm să aibă o evoluţie favorabilă”, a declarat prin telefon Diana Cimpoeşu, de la SMURD Iaşi.

Alţi doi răniţi au fost trimişi la Iaşi cu ambulanţa. Şoferul care a provocat accidentul şi pasagerul aflat în dreapta sa s-au ales cu răni uşoare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri