Nemulțumită de despăgubiri. Tânăra care și-a pierdut brațul într-un accident rutier cere CNADNR încă două milioane de lei

Data publicării:
bani 3

Cererea de acordare a daunelor a fost depusă, la Tribunalul Constanța, pe 2 iulie. De data aceasta, fata cere două milioane de lei despăgubiri materiale.

Mai exact, este vorba de contravaloarea unor proteze pe care trebuie să și le cumpere, a spus avocatul Georgianei Ghegeliu.

CNADNR a plătit, luna trecută, despăgubirea de un milion de euro obţinută în instanţă de tânăra care, în 2006, şi-a pierdut o mână după un accident rutier.

Banii au fost daţi dintr-un fond de litigii pe care compania îl are la dispoziţie şi care se ridică la aproape 50 de milioane de lei.

Accidentul în urma căruia Georgiana Elena Ghegeliu şi-a pierdut mâna dreaptă a avut loc în 2006, în timp ce aceasta mergea, împreună cu prietenul ei, spre Braşov. Acesta a tras de volan spre dreapta, pentru a evita o altă maşină care intrase pe sensul lor de mers.

Autoturismul în care se aflau cei doi a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului, un fragment din acesta a străpuns portiera dreaptă a maşinii şi i-a intrat tinerei în mână.

Aceasta a fost dusă atunci la spital, unde i-a fost amputat braţul drept.

Poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov au început atunci cercetările în acest caz. Ulterior, anchetatorii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului ar fi administratorul drumului, care nu a reparat elementele de siguranţă a traficului rutier montate pe acel drum, pe partea dreaptă a sensului de mers spre Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri