Niculae Mircovici: Ca să vizitezi Parlamentul poți să folosești foarte bine scările; faci sport gratuit

Data publicării:
12 Casa Poporului - Inquamphotos.com - Adel AlHaddad

Foto: Inquam Photos/ Adel Al-Haddad

„S-a pus problema că peste tot acolo unde se fac anumite vizite, care presupun folosirea unor mijloace de diverse natură, inclusiv mijloace de genul acesta — lifturi, acestea se suportă contra-cost. Dacă vrei să vezi panorama orașului de pe platforma Parlamentului, nu e nicio problemă atât timp cât ai plătit vizita Parlamentului poți să folosești foarte bine scările, să urci până sus și să vezi panorama, faci și sport gratuit. Dacă vrei să folosești lifturile, într-o astfel de situație, probabil, că trebuie să plătești așa cum se plătește și în Italia și în altă parte la anumite obiective”, a declarat Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent al Camerei Deputaților.

El a explicat că liderul grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a vizat exact o astfel de problemă. „În momentul când din punct de vedere economic este mai nerentabil să folosim lifturile vizavi de suma care se încasează, e de preferat fie să renunțăm la această vizită de pe platou, fie să interzicem folosirea lifturilor în mod gratuit”, a precizat Niculae Mircovici.

Biroul permanent nu a luat în discuție acest subiect în ședința de luni, potrivit lui Secretarului Camerei Deputaților. „Probabil că e în studiu la Secretariatul general. Nu s-a luat nicio măsură, pentru că nici nu se poate lua o măsură directă fără a se face calculele de rigoare”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri