Noi detalii în cazul fetei de 12 ani ucise și ascunse în canapea. Mandat de arestare pentru iubitul mamei. „Îmi spunea că se certau”

Data actualizării: Data publicării:
crima
Noi detalii în cazul fetei de 12 ani ucise și ascunse în canapea. Foto: Digi24

Detalii noi în cazul fetei găsite ucise într-un apartament din Capitală. Potrivit surselor Digi24, procurorii din România au emis un mandat de arestare în lipsă pentru concubinul mamei, după ce femeia a fost audiată prin videoconferință din Spania de către polițiștii din România. Trupul fetei a fost ridicat de la INML de către tatăl ei, care se va ocupa și de înmormântare. Urmează detalii cu puternic impact emoțional.

La o zi după ce cadavrul descoperit în apartamentul închiriat din sectorul 4 a fost identificat, polițiștii au avansat cu ancheta. Mama fetei, găsită în Spania, a fost audiată printr-un apel video. Surse apropiate investigației spun că femeia le-a mărturisit polițiștilor că și-a lăsat fiica în grija concubinului și că atunci când a ajuns acasă, bărbatul a spus că fata plecase la tatăl biologic. Bunica fetei spune că cei doi concubini nu aveau o relație liniștită.

Bunica fetei: Era un om foarte rece. Fata îmi spunea când mai pleca de la el că se certau.

Fata de 12 ani a fost dată dispărută la începutul lunii mai, de tatăl biologic. Polițiștii au căutat-o timp de o lună, însă nu se știe dacă au reușit sau nu să o depisteze pe mamă în acest interval.

Lucian Bode, ministrul de Interne: Este o anchetă sub coordonarea procurorului, poliția desfășoară în acest moment activități atât în România, cât și pe teritoriul altor state, pentru ca cei vinovați să fie trași la răspundere. Detalii cu privite la momentul în care s-a declanșat acțiunea cu privire la cercul de suspecți nu pot să vă ofer.

Anchetatorii ar putea cere audierea și altor persoane apropiate zilele următoare. Trupul neînsuflețit al fetei de 12 ani a ridicat de la INML de tatăl acesteia.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri