Noi detalii în cazul pistolului furat de la jandarmi. Arma a fost folosită

Data actualizării: Data publicării:
mai multi barbati o agreseaza pe jandarmerita la protestul din 10 august 2018
Momentul în care femeia jandarm a fost lăsată fără pistolul din dotare, la protestul din 10 august 2018. Foto: Digi24

Noi informaţii în cazul armei furate de la femeia-jandarm, în timpul protestului anti-PSD de acum 10 zile. Poliţiştii au găsit pistolul aseară şi au observat că hoţul îl folosise înainte să îl îngroape la marginea localităţii din Ilfov unde locuieşte.

Bărbatul a tras două focuri de armă pe câmpul în care a îngropat apoi pistolul.

Bărbatul care a furat arma este e din Ilfov și are 32 de ani. El se află în arest preventiv și a fost inculpat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Inculpatul i-a dus pe polițiști și pe terenul viran unde a tras de două ori cu pistolul. Unul dintre cartușe a fost recuperat, a spus Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Bărbatul nu are o motivare pentru modul în care a reacționat, a adăugat ea.

Poliţia Capitalei a anunţat că, luni seară, a fost recuperat pistolul sustras în 10 august de la femeia jandarm bătută în timpul protestului.

”În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s-a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, arma a fost găsită în zona localităţii Petrăchioaia din judeţul Ilfov.

”În urma actelor de urmărire penală continue desfăşurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost recuperat pe raza judeţului Ilfov, în urmă cu puţin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei, Bucureşti”, a anunţat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri