Sari la conținut

Noi imagini cu pedofilul din lift, date publicității. Apelul anchetatorilor pentru bucureșteni

Acţiune de amploare a Poliţiei pentru găsirea pedofilului căutat de trei zile în Bucureşti. Anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Au fost audiate șapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Între timp au fost date publicității noi imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere.

6

Fotografiile date publicității de către polițiști și procurori (Click pe prima fotografie pentru a le vedea pe toate celelalte)

Fotografiile au fost postate și pe pagina de Facebook a poliției, cu mesajul: „Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!”.

Parchetul face apel ca persoanele care au informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Public.

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie.

Au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins - 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării, potrivit comunicatului.

Sunt de asemenea verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din lift.

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Citiți și:

Mama copiilor agresați în lift a plecat în căutarea pedofilului. „O să caut în continuare, cum caută și poliția”
Pedofil în libertate. Cum a fost posibilă oribila întâmplare din bloc
VIDEO. Încă un caz șocant de pedofilie în București, surprins de camerele de supraveghere din lift