VIDEO. Nou incident într-un spital din România. Pacienți evacuați din ATI la „Sf. Pantelimon” din cauza fumului

Data actualizării: Data publicării:
un pacient in pat este evacuat de cadre medicale dintr-un salon plin de fum
Pacienți evacuați dintr-un salon de terapie intensivă la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, după ce un neon defect a umplut salonul de fum Foto: captură video

Un nou incident a avut loc duminică seara într-un spital din Capitală, la doar două zile de la incendiul de la „Matei Balș”. Primele informații și imagini arată că la Spitalul „Sf Pantelimon” au fost evacuați pacienți dintr-un salon care s-a umplut de fum. 

În salonul de terapie intensivă erau trei pacienți, care au fost evacuați și nu au fost afectați, potrivit managerului spitalului. Acesta a declarat pentru Digi24 că a fost vorba despre un neon care nu a mai funcționat și a început să scoată fum, dar nu a fost vorba de flacără.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” - a anunțat ulterior, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.

Citiți și:  Raportul controalelor din spitalele publice și de stat: 28% dintre spitale nu au rezervor de apă pentru incendii

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri