Noul ministru al Fondurilor Europene depune azi jurământul

Data actualizării: Data publicării:
depunere juramant generic

Dragoș Cristian Dinu depune azi jurământul în funcția de ministru al Fondurilor Europene, după demisia lui Cristian Ghinea. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială.

depunere juramant generic

Dragoş Cristian Dinu are 38 de ani şi este în prezent secretar de stat în cadrul aceluiaşi minister. După preluarea funcţiei, el devine al treilea ministru care deţine portofoliul Fondurilor Europene în mandatul lui Dacian Cioloş.

Comunicatul Administrației Prezidențiale: 

Acum el preia locul lăsat liber de Cristian Ghinea, care a renunţat la funcţie pentru a candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvaţi Romania.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 27 octombrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.

De asemenea, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoș Cristian Dinu în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, 27 octombrie a.c., ora 18:30, la Palatul Cotroceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri