Noul ministru al Transporturilor: Nu am călătorit cu metroul din studenție, nu știu cât costă un bilet

Data publicării:
ramona manescu crop-1

Nu am călătorit cu metroul, cred că decât cât eram studentă, și asta pentru că rutele pe care călătoream eu nu aveau metrou și călătoream cu tramvaiul sau cu troleibuzul, până să am mașină. Nu știu cât costă un bilet la metrou”, a spus Ramona Mănescu, la primirea mandatului la Transporturi.

În plus, ea a adăugat că din 2003 nu a mai călătorit cu trenul: „Ultima oară am călătorit cu trenul, cred, nu sunt sigură, în 2002 sau 2003. Eu călătoream foarte mult pe tronsonul Bucureşti – Constanţa, fiind din Constanţa. În momentul în care au început lucrările şi călătoria dura 5 – 6 - 7 ore, am renunţat”.

Premierul Victor Ponta i-a cerut noului ministru al Transporturilor să îl cheme luni pe câştigătorul licitaţiei de privatizare a CFR Marfă, Gruia Stoica, şi să semneze contractul de vânzare, adăugând că, dacă acesta „nu dă banii”, va fi numit un manager privat, iar licitaţia va fi reluată. 

Ramona Mănescu a depus, luni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor.

Tot luni, Preşedintele Traian Băsescu a declarat că poate se vor relua lucrările la magistrala de metrou din Drumul Taberei - „calamitate pentru cetăţeni” - în urma cooperării dintre Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6, şi soţia acestuia, Ramona Mănescu, care a devenit ministru al Transporturilor.

Victor Ponta a asigurat interimatul la Transporturi după ce Relu Fenechiu și-a prezentat demisia în urma condamnării la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Transformatorul.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri