Noutăți la târgul pentru bebeluși. Botoșei care se încălzesc la cuptorul cu microunde

Data publicării:
24112012 20baby-35067

Reporterul Digi24 a identificat deja peste 20 de produse de ultimă generație, care vin în ajutorul părinților și al copiilor. Astfel,un anumit tip de cărucior pliabil, automatizat, se desface și se strânge singur, printr-o simplă apăsare pe un buton. Este produs în Statele Unite și este dotat cu un LCD care afișează temperatura, distanța parcursă și viteza. Bateria căruciorului se încarcă în timpul plimbării, prin împingerea căruciorului. Este dotat și cu faruri. Prețul ajunge la 5.300 de lei, dar la Baby Expo se fac reduceri de 10%.

Una din atracțiile târgului este un leagăn automatizat pentru bebeluși, care imită mișcările părinților și sunetele din natură. Prețul său este de 1.079 de lei, dar se pot obține reduceri.

O altă noutate sunt botoșeii și ursuleții care se încălesc 90 de secunde la cuptorul cu microunde, apoi copiii își pun botoșeii și au astfel o sursă de căldură timp de două ore.

Botoșeii și ursuleții au în interior semințe de diverse ierburi. Când se încălzesc, au un efect terapeutic, prin emanarea de mirosuri ca lavandă și mentă, și de calmare a durerilor.

Și adulții se pot bucura de ofertă. La târg se găsesc fulare și botoșei pentru ei, în forme de oiță. Prețurile variază între 55 și 120 de lei.

Perna multifuncțională care ajută mămicile să alăpteze mai ușor și să scape de durerile de spate costă 169 de lei. Ea este de folos și în cazul hrănirii gemenilor.

Urmăriți materialele video atașate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri