Nuntă cu emoții pentru europarlamentarul Corina Crețu

Data publicării:
10112012 20nunta-32889

Emoţiile pentru cei doi miri au început la cununia civilă, pe care a oficiat-o primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

„Îmi doresc o viaţă liniştită, bucurie şi dragoste”, a spus Corina Crețu.

„Sperăm să fim aşa şi peste 30 de ani, la fel de fericiţi cum suntem în această clipă”, a adăugat mirele Ovidiu Rogoz.

Emoţii au avut şi naşii de cununie ai celor doi miri. „Nu mi-am imaginat că voi fi chiar atât de emoţionată. Sper din tot sufletul să aibă o viaţă lungă şi o căsnicie la fel de frumoasă ca ziua de astăzi”, a spus Anca Pătru, naşă.

Cununia religioasă a fost oficiată la Biserica Sfântul Spiridon, unde unul dintre naşi slujeşte ca preot. Printre invitaţi s-a numărat fostul preşedinte Ion Iliescu, al cărui purtător de cuvânt a fost Corina Creţu. N-au lipsit nici colegii europarlamentari Ioan Mircea Paşcu, Daciana Sârbu şi Adina Vălean.

„Sper că vor fi foarte fericiţi. Mă bucur mult pentru Corina şi de aceea vrem să fim alături de ea la această ceremonie care este probabil una dintre cele mai fericite din viaţă”, a comentat Adina Vălean, europarlamentar

„Sper ca cei doi care se unesc în faţa lui Dumnezeu să aibă lungă şi fericită împreună şi să considere pentru tot restul vieţii lor că acesta este momentul cel mai frumos”, a spus Crin Antonescu, preşedintele Senatului

Petrecerea s-a desfăşurat la un hotel din Capitală. Luna de miere a celor doi va fi însă amânată până după campania electorală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri