Sari la conținut

Nunţi la înălţime, la Cluj-Napoca

Darius şi Camelia sunt doi dintre mirii care au avut o nuntă excentrică: ridicaţi pe o platformă la 50 de metri deasupra solului. Pentru ei, evenimentul este cu atât mai emoţionant cu cât povestea lor de dragoste a început chiar în parcul pe care l-au privit astăzi de la înălţimea unui bloc cu 22 de etaje.

Mireasa povesteşte cum s-a simţit în aer: „Emoţionant, super! (Senzaţiile, n.r.) Nu se pot exprima în cuvinte”.

Tot de o "nuntă în cer" au avut parte şi Bogdan şi Diana. Cei doi tineri sunt instructori de paraşutism şi parapantă. Ambii sunt obişnuiţi cu înălţimile şi şi-au dorit ca şi cel mai important „Da” din viaţa lor să fie rostit undeva deasupra pământului.

Experienţă nouă, interesantă, faină. Ne-am dorit foarte mult. Am zis ca noi suntem cei mai potriviţi să ne căsătorim acolo, sus, ţinând cont că noi toata ziua suntem pe sus, prin aer”, spune Bogdan.

„A fost un lucru inedit, adică a fost foarte frumos să ne casatorim acolo, sus, în aer. A fost locul perfect pentru noi”, spune şi Diana.

În total, opt cupluri din Cluj-Napoca s-au căsătorit pe platforma uriaşă, iar ceremoniile au fost oficiate de primarul Emil Boc.

„Ne bucurăm ca, în acest an al Capitalei Europene a Tineretului la Cluj, să le putem oferi tinerilor o experienţă unică pentru un moment unic în viaţă, care este căsătoria”, a declarat primarul Emil Boc.

Cele opt cupluri au fost câştigătoare ale unui concurs organizat de Asociaţia Youth 2015, cea care s-a ocupat de evenimentele din programul Capitalei Europene a Tineretului. Provocarea pentru tineri a fost să trimită un clip cât mai convingător care să vorbească despre povestea lor de dragoste.