O adolescentă a sunat la Poliție să reclame că este urmărită. Motivul pentru care și ea a fost reținută de oamenii legii

Data publicării:
politia1

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Craiova, a anunțat, miercuri, Poliția Locală că este urmărită, iar în timpul intervenției, agenții au găsit asupra ei nouă plicuri care conțineau droguri. Cazul a fost preluat de DIICOT Craiova, fiind anunțată și familia fetei, informează Mediafax.

Adolescenta de 17 ani a apelat la Poliția Locală Craiova, spunând că este urmărită de un bărbat, însă asupra ei, polițiștii au găsit nouă plicuri ce conțineau droguri.

Fata a spus că substanțele sunt pentru consumul propriu, în acest caz fiind sesizați polițiștii din cadrul IPJ Dolj.

„Polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierul Craiovița au fost sesizați de către minora în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de un bărbat. După descrierea realizată de minoră, persoana reclamată, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost depistată și a declarat că dorea să discute cu minora întrucât știe că aceasta deține asupra sa substanțe psihoactive (denumite „legale”), cu intenția de a cumpăra. Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției și, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite nouă pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu”, se arată în comunicatul Poliţiei Locale.

Potrivit poliţiştilor locali, atât fata, cât şi tânărul care o urmărea, au fost conduşi la Poliția Municipiului Craiova - Secția 5, pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit IPJ Dolj, cazul va fi direcţionat către DIICOT Craiova.

„Poliţia nu are competenţă în ceea ce priveşte traficul de substanţe psihoactive. Cazul acesta va fi redirecţionat către DIICOT Craiova, chiar dacă este şi un minor implicat”, a precizat Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al UPJ Dolj.

De asemenea, a fost anunțată și familia fetei de 17 ani.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri