O adolescentă de 16 ani din Bacău a dispărut de miercuri. Fata era afectată de plecarea mamei în Italia

Data publicării:
ClaudiaDragosCrop

Pompierii au găsit rolele adolescentei pe malul râului Bistriţa, iar poliţiştii au aflat că în ziua în care a dispărut, Claudia a trimis colegelor mai multe mesaje în care le ruga să nu o judece pentru ce a făcut. Anchetatorii trebuie să afle ce s-a întâmplat cu fata care era una dintre cele mai bune la învăţătură din clasa ei. Colegele spun că, de fapt, adolescenta încerca să uite o mare durere: părinţii ei au divorţat, iar acum patru luni mama ei a părăsit-o şi a plecat în Italia, să îşi refacă viaţa. De atunci, spun prietenele, femeia a mai stat de vorbă cu fiica ei doar rar.

 Tatăl Claudiei participă alături de pompierii şi scafandrii care îi caută fiica. Bărbatul ştie că adolescenta suferea enorm de când mama ei plecase. La un moment dat, îi destăinuise psihologului de la liceu că despărţirea părinţilor a marcat-o. Contul ei Facebook este plin de mesaje triste.

Plecarea mamei a afectat-o foarte mult. Ca un copil fără mamă. Eu i-am oferit tot”, spune Costel Dragos, tatăl Claudiei.

Claudia i-a alarmat pe toţi când nu s-a mai întors la internat. Ceruse învoire să se plimbe prin oraş.

„A solicitat bilet de voie, l-a primit, biletul era până la 19.45 şi nu a mai venit”, spune Ovidiu Relu Cojocaru, directorul Colegiului Economic Ion Ghica.

Malul râului Bistriţa, unde au fost găsite rolele fetei, au fost împânzite în ultimele zile de pompieri, scanfandri şi de rudele adolescentei. Curenţii puternici ai apei şi vizibilitatea redusă la cinci metri adâncime îngreunează misiunea celor care o caută.

„Suntem în a patra zi de căutări a adolescentei de 16 ani, despre care se presupune că s-a înecat în canalul de fugă. Sperăm să dăm de urma adolescentei, spune locotenentul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Adolescenta este dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Cine o recunoaşte este rugat să sune imediat la 112. Claudia are 1, 65 metri înălţime, este brunetă şi are ochi verzi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri