O asistentă de pe Ambulanţă a fost rănită de pacientul căruia îi acorda îngrijiri

Data publicării:
ambulanta bun

O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost lovită de un bărbat căruia încerca să îi acorde primul ajutor, în urma loviturii cadrul medical căzând şi lovindu-se cu capul de asfalt. Bărbatul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi că o femeie de 37 de ani, personal medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa, a fost lovită în timpul unei intervenţii.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în seara de 30 aprilie a.c., femeia a fost lovită de un bărbat de 49 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, în timp ce îi acorda acestuia îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la spital”, se arat în comunicat. 

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă  au precizat, pentru News.ro, că incidentul s-a produs luni după-amiază, când un echipaj din cadrul substaţiei Moreni a intervenit în urma unui apel care anunţa că un bărbat este căzut în stradă.

În timp ce asistenta încerca, împreună cu ambulanţieril, să îl urce pe bărbat pe targă, acesta a lovit-o cu piciorul în faţă. În urma loviturii, asistenta a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt, rămânând inconştientă.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte, unde a rămas internată la secţia de Neurologie. În urma examenului CT, s-a constatat că starea asistentei nu este gravă. 

Agresorul, în vârstă de 49 de ani, este cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii au stabilit că agresorul şi asistenta se cunoşteau, fără a fi avut vreun conflict anterior. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri