O cisternă încărcată cu 27 de tone de combustibil s-a răsturnat în judeţul Braşov

Data publicării:
girofar masina de politie - captura digi24

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Hărman, pe DN11, la kilometrul 11-500 metri, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe un câmp, pe partea dreaptă.

Cisterna, care era încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină, s-a fisurat şi s-a scurs combustibil pe câmp, însă în cantităţi mici, potrivit sursei citate.

Circulaţia în zonă nu a fost blocată, dar s-a circulat pe un singur sens pentru a permite utilajelor să repună cisterna pe roţi“, a declarat reprezentantul Poliţiei Braşov, citat de Mediafax.

La locul acccidentului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, precum şi un echipaj cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov pentru luarea măsurilor de siguranţă.

Au fost deconectate bornele pentru înlăturarea oricărui pericol de explozie şi a fost izolată zonă. La locul accidentului a fost trimis şi un echipaj SMURD, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit“, a precizat căpitanul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri