O elevă din Brăila a căzut de la fereastra liceului

Data publicării:
ambulanta 112 -2

Inspectorul școlar general, Cătălin Canciu, a declarat că la liceu a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul, iar poliția a deschis un dosar penal.

De asemenea, inspectorul a precizat că imediat după ce a căzut, asistenta școlii i-a acordat primul ajutor, iar eleva era conștientă. Eleva a suferit un traumatism de piramidă nazală și de coloană.

Am fost anunțați de conducerea școlii la câteva minute de la producerea incidentului. M-am deplasat la Colegiul Național. Din relatările celor prezenți, am înțeles că eleva avea în momentul respectiv ora de fizică. Ora se desfășura la laboratorul de fizică. Nu putem spune, pentru că a lipsit și de la prima oră, dacă a întârziat sau nu, care era motivul real pentru care se afla în clasă. S-a așezat la geam și colega care era în clasă a văzut-o în momentul în care a căzut. Imediat a fost anunțată Salvarea, poliția. Era o elevă de 8-9, avea cam multe absențe. Singura din clasă cu nota scăzută la purtare din cauza absențelor nemotivate”, a spus inspectorul școlar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri