O fată de 12 ani din Vaslui a murit după ce a intrat cu sania într-un stâlp de electricitate

Data publicării:
ambulanta_craiova

O fată de 12 ani, din localitatea vasluiană Gâlţeni, a murit după ce a intrat cu sania într-un stâlp de electricitate şi s-a lovit la cap, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă. Copila a reuşit să ajungă singură acasă şi abia după câteva ore, când a început să se simtă rău, a fost transportată la spital, unde ulterior a decedat, informează News.ro.

ambulanta_craiova

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, fata de 12 ani a suferit un traumatism sever la cap după ce a intrat cu sania într-un stâlp de electricitate, în timp ce afla la săniuş pe o uliţă din sat împreună cu mai mulţi copii. Copila a ajuns conştientă acasă, fiindu-i acordat primul ajutor de către mamă, după ce s-a plâns că o doare capul. Abia spre seară, la câteva ore după accident, copilei i s-a făcut rău, iar mama sa a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă.

”Minora a fost transportată iniţial la Spitalul de Urgenţă Bârlad, de unde apoi s-a luat decizia transferării la o unitate medicală din Iaşi, ulterior fiind înregistrat decesul. În consecinţă, Poliţia s-a autosesizat din oficiu în acest caz”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal şi vor desfăşura cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri