O fată de 16 ani a fost salvată de la înec din Dunăre de cetățeni bulgari cu o barcă. Prietenul ei, dat dispărut, e căutat de scafandri

Data actualizării: Data publicării:
Scafandri ISU
O fată de 16 ani a fost salvată de la înec din Dunăre de cetățeni blugari cu o barcă. Prietenul ei, dat dispărut, e căutat de scafandri.

O fată de 16 ani a fost salvată, joi, din Dunăre de cetăţeni bulgari cu o barcă, iar prietenul ei este dat dispărut în apele fluviului şi este căutat cu scafandri în dreptul localităţii Zimnicele, informează ISU Teleorman.

Misiune de căutare a unui tânăr, de circa 18 ani, posibil înecat în fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Zimnicele. Evenimentul a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112. Se pare că împreună cu acesta se afla şi o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câţiva cetăţeni bulgari cu o barcă. Ea este acum în grija echipajului medical de pe ambulanţă”, precizează informarea ISU Teleorman.

Conform sursei citate, căutarea tânărului se face cu echipaje de scafandri din cadrul ISU Teleorman şi ISU Giurgiu, care acţionează în zonă cu o barcă de salvare.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri