O femeie din Alba nu mai are voie să se apropie de iubitul ei după ce l-a bătut până a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu mâinile ridicat la cap
O femeie din Alba nu mai are voie să se apropie de iubitul ei FOTO: Getty Images

O femeie din oraşul Câmpeni, judeţul Alba, nu mai are voie să se apropie de concubinul său, după ce, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, şi-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat, de 48 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, femeia, în vârstă de 50 de ani, şi-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecţie provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său", se menţionează în comunicat.

Faţă de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind întocmit dosar penal.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri