O femeie din Constanța a reclamat că a găsit un nou-născut în curtea sa. Polițiștii au stabilit că ea este, de fapt, mama copilului

Data actualizării: Data publicării:
politie
Foto: INQUAM Photos/ Daniel Stoenciu

O femeie din comuna Castelu, judeţul Constanţa, este cercetată penal de poliţişti după ce şi-ar fi băgat copilul nou-născut într-o pungă şi a sunat la 112 ca să declare că a găsit bebeluşul în curtea locuinţei sale, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa (IPJ).

"Poliţiştii Secţiei 4 Rurala Medgidia au fost sesizaţi de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că aceasta ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale din comuna Castelu.

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precum şi copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiţei nou-născute, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului", susţin reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au condus la acest incident.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri