O învățătoare este acuzată că și-a lovit elevul. Copilul are dizabilități

Data publicării:
1812copil 20abuzat-39276

Se pare că învățătoarea l-ar fi anuzat pe elevul de clasa I în numeroase rânduri. Mai mult de atât, mama băiatului susține că băiatul ar fi avut o iritație în jurul gurii, de la banda adezivă pe care învățătoarea i-o lipea băiatului.

S-a constituit în regim de urgență o comisie care să analizeze acest caz. În acest moment, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar București discută cu directorul unității de învățământ și cu colegii copilului.

Elevul este unul cu dizabilități, iar mama acestuia a făcut sesizare la Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu dizabilități. Acesta a declarat consilierilor de acolo că relația cu școala a fost dificilă încă de la început, pentru că cei de acolo nu au vrut să îl primească la o școală de masă, din cauza dizabilităților.

Învățătoarea învinuită a ieșit la pensie în urmă cu doi ani, însă a fost rechemată în sistem din cauza lipsei cadrelor didactice, o dată cu apariția clasei pregătitoare.

Urmează să se stabilească, în urma discuțiilor, dacă învățătoarea este vinovată sau nu de acuzațiile grave care i se aduc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri