O mașină a fost lovită de tren în județul Ilfov. Șoferul a decedat

Data actualizării: Data publicării:
masina
Un șofer a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren pe calea ferată dintre Dimieni și Tunari. Foto: captură video Digi24

Accident mortal pe calea ferată între localitățile Dimieni și Tunari, în județul Ilfov. Un tren care circula pe ruta Galați – București a acroșat un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată iar în urma impactului șoferul a decedat.

„În această dimineață, în jurul orei 08:24, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în Balotești, un autoturism a fost lovit de un tren.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Otopeni și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea de activități specifice.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, la o trecere la nivel cu calea ferată din satul Dimieni, comuna Tunari, un tren a lovit un autovehicul, în care se afla un bărbat.

Echipajele SMURD, care au intervenit la fața locului, au declarat decesul persoanei din autovehicul.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru activități din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, arată un comunicat al Poliției.

Accidentul a avut loc pe magistrala 700 Urziceni – București. Circulația feroviară este oprită pentru a permite intervenția echipajelor specializate, a declarat, la Digi24, Alexandru Andronache, subinspector Centrul Infotrafic.

Trecerea la nivel cu calea ferată este semnalizată cu crucea Sfântului Andrei.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri