O mașină de poliție ce a intervenit la o tentativă de suicid, lovită de un șofer neatent

Data actualizării: Data publicării:
prahova masina politie lovita la o tentativa de suicid 2

O autospecială din dotarea poliţiei Prahova a fost implicată într-un accident rutier produs marţi după amiază pe DN 1, în dreptul municipiului Câmpina. Poliţistul a oprit maşina sub o pasarelă care supratraversează drumul naţional, întrucât un bărbat ameninţă că se aruncă de pe pod, iar şoferul care a provocat accidentul nu a fost atent la drum şi a lovit maşina Poliţiei, informează News.ro.

Potrivit martorilor, un bărbat a urcat, marţi după amiază, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul naţional 1 în dreptul oraşului Câmpina şi ameninţă că se aruncă, acuzând poliţia că nu-i arestează soţia, pe care el o acuză de furt.

Un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului, iar poliţistul a oprit autospeciala sub pasarelă, blocând astfel banda de mers pe care bărbatul ar putea să cadă. În timp ce agentul dirija circulaţia în zonă, un şofer care nu s-a uitat la drum a lovit din spate autospeciala de poliţie.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, autospeciala poliţiei avea semnalele luminoase în funcţiune în momentul accidentului.

Ea a precizat că bărbatul, care este din localitatea Poiana Câmpina, este nemulţumit că autorităţile nu îi arestează soţia, pe care el a reclamat-o pentru furt.

Sesizarea a fost depusă în luna martie a acestui an la sediul poliţiei din Poiana Câmpina, bărbatul acuzându-şi soţia că i-a sustras o sumă de bani.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri