O NOUĂ EMISIUNE LA DIGI24.- „Săptămâna sub lupă”, cu Tudor Otulescu

Data publicării:
1 202-33831

Tudor Otulescu face, pentru telespectatorii Digi24, o retrospectivă a celor mai importante evenimente ale săptămânii, începând de sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 15.00.

„Reporteri, cameramani, redactori, prezentatori, practic o armată de oameni lucrează pentru ca o ştire să ajungă la telespectator. Cele mai multe dintre evenimente se desfăşoară pe parcursul a mai multor zile, într-un ritm ameţitor. La o ştire se pot aduna elemente pe parcursul a mai multor zile. Iar sâmbăta, atunci când tumultul săptămânii se mai linişteşte, vreau să recapitulez cronologia ultimelor 7 zile. Îmi doresc o emisiune interactivă, în care să fiu permanent în contact cu telespectatorul. Îmi doresc să ne scrie pe Facebook, să ne sune, să le aud părerile în direct. Îmi doresc o emisiune pentru toată lumea, din care să se înţeleagă şi mai bine cum, şi mai ales de ce se întâmplă lucrurile”, spune Tudor.

Timp de o oră, Digi24 pune „Săptămâna sub lupă”, analizeaza faptele și caută explicații pentru acțiuni ce par, deseori, de neexplicat.

Alături de invitații săi, Tudor Otulescu va face si previziuni despre cum vor evolua evenimentele în săptămâna următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri