O nouă emisiune la Digi24. „Tinerețe fără bătrânețe” își schimbă ora de difuzare

Data publicării:
izabela panescu

Subiectele abordate în ediția de duminică a emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe” se referă la regulile de etichetare a laptelui şi a produselor lactate. Astfel, lactatele care nu conţin lapte praf sau alţi înlocuitori vor avea pe ambalaj menţiunea „produs natural”. Iar dacă laptele provine 100% din fermele noastre, pe cutie se va menţiona „produs românesc”. Care sunt amenzile şi în cât timp trebuie ca toate companiile să îşi modifice ambalajele, aflaţi duminică dimineaţă, de la ora 10:30, la Tinerețe fără bătrânțe.

Începând cu data de 8 mai, în fiecare duminică, de la 13:05, jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu realizează o emisiune de interviuri, de tip talk-show - „În faţa ta”. Timp de 55 de minute, cei doi jurnalişti vor dezbate, alături de invitaţi de marcă, temele actuale, interne şi internaţionale. Primul invitat al emisiunii este preşedintele Curţii Constituţionale a României, Augustin Zegrean.

Emisiunile Digi24 HD pot fi urmărite şi pe www.digi-online.ro, iar înregistrările emisiunilor pot fi vizionate în arhiva disponibilă pe www.digi24.ro.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri