O sibiancă l-a dat în judecată pe fostul iubit din cauza pozelor în care apăreau împreună, după ce ea intrase într-o nouă relație

Data actualizării: Data publicării:
New york, USA - June 23, 2017: Facebook application menu on smartphone screen close-up. Using Facebook app
O sibiancă l-a dat în judecată pe fostul iubit deoarece acesta a păstrat pozele cu ea pe Facebook, deși tânăra intrase deja într-o nouă relație. Foto: Profimedia Images

O sibiancă l-a dat în judecată pe fostul iubit deoarece acesta a păstrat pozele cu ea pe Facebook, deși tânăra intrase deja într-o nouă relație, potrivit Turnul Sfatului.

Publicația sibiană notează că Alina și Ioan (pseudonime alese pentru a proteja identitatea celor doi) au format un cuplu în urmă cu mai bine de cinci ani: ea, mult mai tânără decât el. El – un cunoscut interpret de muzică populară din Sibiu.

Când tânăra a intrat într-o nouă relație, a aflat că interpretul de muzică populară încă mai păstra pe contul său de Facebook poze de când cei doi formau un cuplu.

Ea s-a arătat deranjată de publicarea acestor fotografii, de faptul că în unele apare în costum de baie și a cerut să fie șterse.

Tânăra îl acuza pe fostul iubit de rea-credință, deoarece acesta – deși ”notificat” – a refuzat ”sfidător” să șteargă fotografiile cu cei doi, realizate în concediu prin alte țări, la cumpărături sau la diferite petreceri.

Procesul început în toamna anului trecut și s-a încheiat în primăvara acestui an. Judecătorul de la Sibiu a dat dreptate fostului iubit, care a arătat că fotografiile nu sunt de natură să afecteze în vreun fel imaginea ”Alinei”. Mai mult, din punct de vedere juridic, eventualul prejudiciu creat în 2015 s-a prescris în termenul general de trei ani.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri