O sută de elevi au fost cazați într-o tabără fără autorizație, la Bran

Data publicării:
pensiune

Tabăra a fost descoperită de autorităţile din Braşov. Funcţiona într-o vilă din Bran, despre care proprietarii spun că este o pensiune de două margarete. Tabăra a rămas deschisă în continuare, chiar şi după controlul autorităţilor, în urma căruia s-au constat neregulile.

Chiar dacă activitatea taberei a fost suspendată, autoritățile spun că le este imposibil să îi împiedice pe proprietari să cazeze în continuare elevi și asta deoarece aceștia au achitat deja pachetele în valoare de 700 de lei pentru fiecare persoană care s-a cazat acolo.

Proprietarii acestei pensiuni au mai fost amendați în trecut și, cu toate acestea, au continuat să cazeze elevi. Ei au fost sancționați din nou astăzi, cu 20.000 de lei de la Protecția Consumatorului și 40.000 de lei de la Direcția Sanitar Veterinară.

Cel mai grav lucru descoperit de autorități la pensiunea din Bran este faptul că într-o singură cameră dublă erau cazați câte șase copii, în condiții improprii, spun autoritățile.

Mai mult decât atât, există suspiciuni și cu privire la autorizația de construcție a acestei pensiuni. Ea se află în șantier, iar clădirea atinge firele de înaltă tensiune din zonă, ceea ce pune în pericol viața turiștilor care se cazează aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri