O tânără de 18 ani din Sibiu a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un stâlp

Data publicării:
accident-sibiu

O tânără de 18 ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se afla a intrat într-un stâlp, în localitatea Chirpăr, judeţul Sibiu. În accident a fost rănit şi şoferul maşinii, un tânăr de 23 de ani din Agnita, transmite News.ro.

Potrivit poliţiştilor din Sibiu, un accident rutier s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Chirpăr.

„Şoferul unui autoturism, pierde controlul direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu un stâlp”, au transmis poliţiţiştii.

În urma accidentului, o tânără de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, a murit, iar şoferul, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit. Fata era din localitatea Chirpăr, iar şoferul din Agnita. 

Bărbatul a suferit un traumatism toracic, fiind conştient.

Accident soldat cu un mort și un rănit grav, pe DN 7, în Vâlcea

Duminică dimineața, în comuna Budești, județul Vâlcea, a avut un alt accident rutier. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, după ce două mașini s-au lovit frontal, pe DN 7.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului, ambii șoferi au rămas blocați în mașini.

„Pe raza comunei Budești (DN 7) a avut loc o coliziunea între două autoturisme, rezultând două victime încarcerate. Am intervenit cu un echipaj SMURD și unul de descarcerare Ambele victime au fost descarcerate. Din nefericire, una dintre victime nu mai prezinta semne vitale, ce de-a doua a fost transportată la spital de un echipaj SAJ”, a transmis ISU Vâlcea, potrivit Mediafax.

Polițiștii vâlceni au deschis un dosar penal și fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Traficul rutier pe DN 7, în zona producerii accidentului a fost blocat pe timpul intervenției echipajelor de salvare și de cercetare.

Citește și Minivacanța de Rusalii, marcată de accidente grave și aglomerație. Trei oameni au murit, în mai puțin de 12 ore

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri