O tânără de 18 ani şi tatăl ei au murit într-un accident pe DN 1

Data publicării:
tir

O tânără de 18 ani, elevă în clasa a XI-a, şi tatăl acesteia şi-au pierdut viaţa în accidentul produs sâmbătă după-amiază pe DN 1, la Perşani, în judeţul Braşov, unde un TIR încărcat cu parchet s-a răsturnat peste un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, în urma accidentului au murit o fată de 18 ani şi tatăl acesteia, în vârstă de 41 de ani, care se aflau în autoturismul prins sub autotren. Tânăra era elevă în clasa a XII-a la Colegiul „Radu Negru” din Făgăraş.

Traficul în zona producerii accidentului a fost reluat complet sâmbătă seară, după aproximativ cinci ore de blocaj, după ce autotrenul a fost ridicat.

Accidentul a avut loc între localităţile Perşani şi Vlădeni, unde un autotren încărcat cu 20 de tone cu parchet a intrat în balans şi s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau cele două persoane. Un al doilea accident s-a produs sâmbătă după-amiază tot la Perşani, pe DN 1, unde o maşină a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe marginea drumului, din cauza vitezei şi a şoselei umede, iar două persoane au fost rănite.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri